Garrett fémkereső vásárlás – VESZPRÉMBEN

femkereso bolt

Tisztelt Ügyfelünk!

Amennyiben személyes találkozó során venné át a kiválasztott fémkereső-fémdetektor terméket, egyeztetett időpontban tudjuk fogadni veszprémi irodánkban. A fémkereső átadása általában 1 órát vesz igénybe, mely során a fémdetektor működését szakszerűen ismertetjük ügyfeleinkkel.

Címünk:

  • Metector Kft.
  • 8200 Veszprém, Budapest út 89. Centrál Üzletház 1. em. (bejelentkezés szükséges!)

Megközelítés:

Bp. felől a veszprémi centrum irányába, 1. lámpánál 3-szor balra. (az épület az első lámpánál a sarkon van bal oldalon)

Metector Kft. 2017.

Akciós ajánlataink a veszprémbe látogató vásárlóinknak:

Kérjük, érdeklődjön előzetesen, hogy a megvásárolni kívánt eszköz mellé, milyen akciós kiegészítőt tudunk kínálni, hogy ellensúlyozzuk a megtett kilómétereket…

Képek az üzletről:

 

Veszprémi látnivalók (kattinston):

  1. állatkert
  2. Viadukt
  3. vár
  4. Baláca
  5. az ország talán legjobb sajt termelője
veszprem

Veszprém

Miért ajánljuk a személyes vásárlást?

Fémkereső vásárlást, amennyiben lehetőség van rá, intézzük személyesen. Cégünk, mint a Garrett Metal Detector magyarországi eladója, minden esetben szakszerű, pontos terméktámogatással értékesíti Garrett fémkeresőit, a veszprémi irodánkban. A termék átadás során, nem csak a termék technikai részét tárgyaljuk át a tisztelt Vásárlónkkal, hanem általános információkat is meg szoktunk osztani, melybe beletartozik a fémkeresőzés jogi háttere, a fémkereső viselkedése, hogy működik a fémdetektor szelekciója, milyen mélység tartományban képes dolgozni….

Ezen kívül, ha esetleg kétségei vannak az érdeklődőnek a vásárlást illetően, nem döntött még a gyártót illetően, szintén javasoljuk a látogatást, hisz egy eszköz minőségét akkor érezzük igazán, ha megfogjuk, megtapintjuk. A Garrett fémkereső műszerek a személyes átvétel során mindig igazolják a kiváló minőségüket, mivel vásárlóink itt találkoznak sokszor először élőben, az USA-ban gyárott, profi termékeinkkel.

A személyes találkozás cégünk munkatársaival – visszajelzések alapján – egy bizalmat is kiépít mind a termék mind a Metector Kft. irányába, ami elkíséri a Vásárlót az évek során, a megvásárolt termékkel.

 

Metector Kft. 2018. március

A Metector Kft. importőre az alábbi cégeknek: